10 år som spøgelsesjæger

I dag er det præcis 10 år siden, jeg startede i Ghosthunting.dk

Det er så vildt, at det er 10 år siden 😀 . 10 helt vildt fantastiske og spændende år. Jeg har oplevet så meget, og lært endnu mere om både det paranormale og mig selv.

Mit allerførste hunt, som faktisk var et test hunt, var på den nedlagte Troldhede togstation. Det er ret sjovt, at det lige var det sted jeg startede som spøgelsesjæger, for det var det sted, jeg havde set i fjernsynet, hvor Thomas havde TV Glad med på hunt, og der skete vilde ting 🙂 . (Du kan se afsnittet her) Jeg fandt faktisk Ghosthunting.dk ved et tilfælde. En aften for ja over 10 år siden nu, sidder jeg og ser en film, da der kommer reklamer, går jeg ud og børster tænder, og da jeg så kommer tilbage igen, er der skiftet kanal til dk4, som er en kanal jeg ALDRIG ser. (Du kan læse her, hvad der ellers skete i de hjemsøgte hus, jeg/vi boede i) Men jeg blev på kanalen, for det var spøgelsesjagt på dansk 😉 . Jeg var på det tidspunkt, slet ikke klar over vi havde det i lille dk.  Efter jeg havde set det afsnit, kontaktede jeg Ghosthunting.dk. Her fik jeg en god snak med Thomas (Formanden) 😉 , og han mente jeg skulle søge ind i gruppen, og her sidder jeg så 10 år efter 😀 .

Det er blevet til en hel del undersøgelser i løbet af de 10 år, noget i stilen med 100 stykker 🙂 . Og alle de timers lyd, jeg har hørt igennem. Tør slet ikke begynde at regne på, hvor meget det er 😀 . Det har været en super spændende, sjov, til tider hårdt, men alt i alt super fed rejse her til, og den er heldigvis ikke slut endnu. Jeg bliver ved til den dag, jeg skal over på den anden side 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.