Min fødselsdag 2021

Sikke da en fødselsdag, bilen gik i stykker og datteren brækkede foden.

Dagen startede ellers rigtig godt, blev vækket med fødselsdags sang og lækkert morgen bord. En rigtig hyggelig morgen. Jeg pakkede gaver op, og fik det jeg havde ønsket mig. Nemlig en PS4. Ja jeg elsker at game, men er mere til spillekonsoller, hvor Formanden er mere til PC.

Så blev Mascha kørt i skole, og der fejlede bilen ikke spor. Kørte som en drøm. Men da jeg hentede hende igen, begyndte lampen til batteriet at lyse, ahh det er så pisse træls, når ens bil går i stykker. Vi ringer så rundt til forskellige mekaniker, men ingen har de dele hjemme, og så var der ikke nogen, der kunne lave den hurtigt. Åhh hvad gør man så. Jo heldigvis finder Formanden de dele vi skal bruge, og så er han jo så pisse dygtig, min kære altmuligmand, så han skifter da lige det hele, selvfølgelig med mig som mekaniker assistent 😉 .  Det brugte vi så det meste af aftenen på. Men den kørte da, lige indtil næste dag.

Jeg er på vej på arbejde, og så ringede min telefon. Det var Maschas skole. Mascha var faldet, og de mente hun lige skulle forbi en læge og tjekkes. Det gjorde vi så, og lægen sendte os videre til skadestuen, hvor foden skulle røntgenfotograferes. Vi ventede heldigvis ikke ret lang tid, før hun kom til, og det viste sig, at hendes fod var brækket.

Hun får foden i en støtte sko, og krykker, og skal hoppe sådan rundt i 3 uger. Vi fik så heldigvis et opkald i tirsdags,  af en læge, som sammen med andre læger, havde kigget hendes røntgen fotos igennem, og de mente at foden heldigvis ikke var brækket. Men “kun” flækket, så hun behøver ikke den støtte sko mere, og må begynde, at bruge foden med hjælp fra krykkerne. Nå tilbage til bilen, jeg når heldigvis helt hjem fra skadestuen. Men det er så også det, så er bilen død igen. Åhh så finder Formanden ud af, at de dele vi har fået er forkerte, så det er derfor den ikke køre som den skal. Men kan man finde de “rigtige” dele her i DK, nææ nej. Vi måtte bestille fra tyskland, så nu håber vi snart de rigtige dele kommer, så min bil igen kan starte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.