På tur med Curlingklubben

For et stykke tid siden, var vi på Sjælland, men der kunne vi ikke fortælle, hvad vi skulle.

Men det kan vi godt nu. Alle jer der har mig eller Ghosthunting.dk på instagram/facebook, har nok set det. Maria og Christian fra curling klubben kontaktede os, fordi de havde nogle barndomstraumer med spøgelser. Så de ville gerne have hjælp af nogen professionelle 🙂 .

Hvis man bare kender lidt til Maria og Christian, så ved man godt hvor sjove og “useriøse” de kan være, så vi var ret spændte på, hvordan det ville gå. Men hold nu kæft det var sjovt, aldrig har formanden og jeg grint så meget.

Det skulle forgå på Sjælland, da de havde en kort deadline. Så det blev Bromølle kro, Danmarks ældste kro, som har en uhyggelig historie, men dog en sand historie.

Allerede inden vi går i gang med undersøgelsen, fortæller Thomas, at de nok skal regne med, at de får “problemer” med deres udstyr i løbet af natten, og de når da også kun lige, at tænde for deres kamera, så får de problemer med deres microports/mikrofoner. Marias microport kan de bare ikke få til, at virke. Så hun får den, jeg har på, (det også derfor man ikke høre mig sige noget, da der ikke er noget lyd på mig). Christian fortæller, at de har været af sted på andre ture, hvor de har stået i vand til knæene, og deres udstyr virkede stadig, så det er meget mærkeligt det ikke virker. Men for os er det jo bare helt normalt 😀 .

Da programmet ikke skulle være mere en 10-15 min langt, var vi desværre nød til, at gå de mange rum igennem ret hurtigt. Der skete ikke rigtig noget i de første mange rum. Men da vi kom ovenpå, begyndte der at ske noget.

Vi laver lommelygte testen som vi kalder den. Det sker meget sjælden, at vi kan få dem til, at slukke og tænde på kommando. Men det kunne vi altså. De har desværre ikke taget ret meget med af det, men den slukker og tænder nok en 5-6 gange. Jeg tror helt sikkert, at det var den super gode stemning, og selvfølgelig fordi vi havde det så sjovt, at det gav så god en energi, til dem på “den anden side” at de faktisk kunne slukke og tænde på kommando 🙂 . Vild fedt, og som man kan se i afsnittet, så ryger Marias lyd igen, da vi står der oppe. Meget mærkelig, for der er fuld batteri på. Du kan se hele afsnittet lige HER.

Det helt sikkert et sted vi skal undersøge igen 🙂 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.