Så blev det efterår

Ja så blev det efterår, og vi er i fuld gang.

De fleste af jer, der følger os på vores sociale medier ved, at vi er fuld gang med undersøgelserne. Vi har allerede været flere steder i dk. Vi har i dag klippet det sidste til, så der meget snart kommer en ny undersøgelse ud, og jeg glæder mig helt vildt, til at høre hvad i synes 🙂 , da vi har lavet en del nyt.

Formanden og jeg har også været på Sjælland et par gange, og lave noget hemmeligt 😀 . Men det skal vi nok fortælle mere om, når den tid kommer “snart” 😉 .  Uhhh det er så spændende 🙂 .

 

Jeg har været ret stille det sidste stykke tid, men der er virkelig også meget at lave, både i Ghosthunting.dk, men også i det private. Og det er bare ikke altid lige nemt, at få alt til at passe sammen, og slet ikke når man har barn, hvalp, job og hus. Nogen gange føler man slet ikke, at der er timer nok i døgnet, til alt det man gerne vil nå 🙁 . Men det hele løser sig jo altid i sidste ende 🙂 .

Vi har fået 2 nye medlemmer af husstanden. Er de ikke bare (U)hyggelige fede 😀 . Det er en sød dame i Skive, der laver dem, og hun er virkelig dygtig til det. De kommer til at stå året rundt, og de kan holde 7 til 10 år. De er mega tunge, men så skal man heller ikke være bange for, at de blæser væk. Den ene står ud til vejen, og der er faktisk mange der stopper og tager billeder af den 🙂 , men som vores søde nabo sagde: ja hvis ikke den skulle stå ved jer, så ved jeg virkelig ikke, hvor den ellers skulle stå 😀 . De her er ca. 170 cm høje, men hun laver dem også i små. Så super uhyggelige søde 🙂 .

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.