Så det færdigt

Ja eller der mangler kun nogle småting.

 

Det er helt vildt hvad en lys flise, kan gøre ved et badeværelse, i stedet for en mørk rød/brun. Men det er blevet så godt. Rummet virker meget større, men det har også noget at gøre med, at vi har fået samlet alle ting et sted, i stedet for at have spredt alle tingene rundt på alle vægge.

Vi mangler stadig lidt småting, som en lille bænk, og så skal det lige fuges lidt her og der. Men som sagt det er småting. Det er blevet så lækkert. Bare det at det er færdigt, åhh det er så dejligt, ikke mere byggestøv over alt i huset, i hvert fald ikke før vi skal i gang med resten af huset, men den tid, den sorg 😉 .

Selvom det føles som et helt nyt badeværelse, så er det faktisk kun nye rør/gulvvarme og fliser på gulvet. Væggene er stadig piv skæve (men dog nymalet 😉 ) men det er jo lige det, vi kan lide ved det her hus. Jeg har holdt stilen i den lidt gammeldags slots stil, hvis der da er noget, der hedder det 😀 . Jeg elsker jo alt der er gammelt, og ting der kan “fortælle” en historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.