Jule weekend ved mor

Jeg og Malle er taget hjem til min mor, på jule weekend. Vi skal være her, helt ind til søndag. Vi skal jo ikke holde jul, sammen med min mor og søster i år, så vi tager en hygge weekend i stedet for.

Vi skal heldigvis holde nytår sammen. Jeg elsker at være her, ved min mor og søster, vi bliver sådan forkælet. Altså jeg bliver også forkælet af formanden der hjemme, men ens mor er altså noget, helt specielt. Min mor kunne desværre ikke komme, da jeg havde fødselsdag. Så jeg fik mine gaver i dag. Nye hunt støvler, åhh de er fede.

Min mor havde fundet en masse madam blå, og jeg elsker det. Mit køkken skal males, i den blå farve engang, og så kommer det her, til at passe perfekt til mit køkken 🙂

Vi skal bare hygge og julebage, og så skal vi selvfølgelig på noget julemarkedet. Formanden ville hellere være der hjemme, og hygge med Scober, så dem har vi “efterladt” derhjemme. De Mande hygger nok 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.