Min blog instagram

Så har jeg fået lavet en instagram, som “alle” 😉 mine fans kan følge. Der vil jeg ligge billeder og små videoer ud.

Nu er der mange, der har spurgt om jeg ikke har en instagram, så nu har jeg lavet en. Så kan i alle følge lidt med i, hvad jeg går og laver, når jeg ikke lige blogger 😉 . Jeg har haft rigtig travlt, de sidste par dage, der er så meget at se til, her i december. Vi skal holde julefrokost for gruppen, på lørdag, så det skal jeg lige have styr på. Jeg har heldigvis, de fleste julegaver i hus, men mangler stadig en til formanden. Han er så svær, at finde noget til, for han mangler bare aldrig noget. Så håber jeg finder på noget, gerne en juleaften 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.