Weekendens hunt, Ghostcamperen smadret

Vi var på et rigtigt fedt hunt i weekenden, og der skete da også en del mærkelige ting.

Jeg var ikke helt på toppen, inden vi tog på hunt. Men som jeg forventede, så fik jeg det bedre i løbet af natten. Det var en virkelig kold nat. Der var minus grader og så blæste det helt vildt. Så det føltes som minus 19 grader. Men det var et rigtig fedt sted, og helt forladt, så glemmer man hurtig, hvor koldt det er. Det har stået tomt i mange, mange år. Der var en mærkelig energi på stedet, og vores udstyr opførte sig så mærkeligt, slukkede og tændte som det havde lyst til. Vi hørte en del stemmer, som om nogen stod og snakkede sammen, men der var kun os.

Jeg er i gang med, at lytte lyden igennem, og det er så spændende. Jeg elsker at sidde og lytte lyden igennem, og så bare håbe vi har fået, svar på nogle af vores spørgsmål. Men også fordi man kommer helt tilbage, på stedet og huntet igen. Det er så fedt.

Det blæste stadig helt vildt, da vi kørte hjem, og vi havde et par timer at køre. Da vi kom hjem og skulle tømme udstyr, var det her vores første syn, reolen hvor vores kufferter med udstyr står på, havde revet sig løs fra væggen og var så væltet. Det skal lige siges, at det var skruet rigtig godt fast til væggen, men på grund af blæsten havde den revet sig løs. Det er lidt øv, men det er heldigvis noget, der nemt kan laves igen. Så alt i alt, et rigtig fedt hunt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.