Hyggedag i legoland

Mig og Mascha var i legoland i lørdags, da de åbnede op for sæson 2018, og parkens 50 års fødselsdag.

Jeg tror det er over 100 😉 år siden, vi sidst var i legoland. Mascha var i hvert fald lille, og kunne faktisk ikke huske ret meget at det. Så det var ret sjovt at se det hele igen, og så alt det nye. Vi har ikke engang set Ghost the haunted house 🙂 . Så den ville Mascha selvfølgelig prøve først, og vi var vilde med den.

Der var ikke ret mange mennesker i parken, så vi skulle ikke stå i kø nogen steder. Så det var bare så fedt. Vi fik prøvet alle de vilde rutsjebaner, så vi til sidst fik det helt dårligt 😉 .

Men det var en rigtig dejlig dag, Mascha var endda så heldig, at hun fik hilse på  H.K.H. Prinsesse Marie og H.H. Prinsesse Athena, som var med til at åbne denne sæson. Det er så dejligt, at vores konge familie er så nede på jorden, at de gerne bruger 2 min på at hilse. Det var i hvert fald stort for Mascha 🙂 .

Da vi til sidst var blevet så rundtosset af alle de rutsjebaner, tog vi hjem til min mor, som ikke bor langt der fra, og der blev vi så til i går, hvor vi så kørte hjem igen, til formanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.