Min vej, Memory lane

Ja jeg har faktisk en vej, som mine forfædre har givet mit efternavn. Nemlig Bendiksen.

Ja den er god nok, jeg har en vej der er opkaldt efter mit efternavn, eller mine forfædre har opkaldt vejen efter vores efternavn Bendiksen. Det er faktisk lidt fedt at have en vej, der er opkaldt efter mit efternavn. Det er der nok ikke mange der har 😉 . Vejen ligger tæt på den kirkegård, hvor min far ligger begravet, og tæt på mit barndoms hjem. Så på Bendiksensvej, har jeg kørt meget som barn 🙂 .

Det er lidt mærkeligt, at køre forbi mit barndoms hjem, for der er både gode og rigtig dårligt minder fra det. Der skete rigtig mange på den gård, men har heldigvis flest gode minder der fra. Det er faktisk mine bedsteforældres gård, som min far så overtog. Jeg var 6-7 år den gang vi flyttede ind der.

Der hvor jeg har de bedste minder fra er mit fødehjem, som desværre brændte ned, kort efter vi flyttede.

Mig og mine brødre elskede den her gård. Den lå helt nede af en lang, lang vej. Så vi kunne løbe rund, som vi havde lyst til. Virkelig en dejlig sted, at være barn. Man forstår da godt, at jeg er så køn, når man ser mine forældre 😉 😀  .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.