Det er Fredag d. 13, server DØD

Jaa det er Fredag den 13 i dag, og vi holder Ghostcam i aften.

Sikke en dag, det har været i dag. Jeg er slet ikke tvivl om, at det er fredag den 13 i dag. Først så døde vores ghost server her i morges,(ingen server, ingen Ghostcam 🙁 ) så jeg måtte afsted i dag, for at finde en ny en. Men det er ikke bare lige sådan til. Formanden har nemlig som så meget andet, nogle helt specielle krav, til sådan en server. Så jeg har bare kørt fra a til b, hele dagen for at finde den helt rigtige, og jeg fandt den til sidst, ret så dyr, men hvad gør man ikke, for at folk kan se Ghostcam.. Åhh jeg er bare så god. Hjem igen og gøre Ghostcamperen klar, lave aftens mad og alt hvad formanden skal have med, mens formanden fik styr på serveren. Fik sendt formanden af sted, og nu kan jeg langt om længe slappe lidt af.

Nu det er fredag den 13, og vi holder Ghostcam, så har jeg trukket et tarot kort for i aften/nat. Kortet hedder Dommen.
Dommen betyder ofte dybtgående forandringer i tilværelsen. Vi bliver frigjort fra mørke, det kan være tanker, følelser eller fysiske forhold. Vi stiger nøgne og nyfødte ud i friheden. Det viser, at en ubehagelig periode eller situation en bragt til ophør. Det var pinefuldt så længe det varede, men vi lærte meget og er nu genfødte på et højere niveau.

Dybtgående forandringer? Måske der sker et eller andet Paranormal i aften/nat så?? “Sjovt” det lige er Døden der er på kortet, for der hvor vi holder Ghostcam fra i aften/nat, der kom døden tit på besøg.

Håber vi ses på chatten, Ghostcam.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.