Snyder Ghost Adventures?

Der er så mange paranormale grupper, rundt omkring i hele verden, der ser sådan op til, Ghost Adventures eller Zak Bagans. Men ikke mig.

Ja jeg går nok imod mange med det her indlæg, for Ghost Adventures er GUD for virkelig mange. Alt hvad de gør eller mener, er og bliver åbenbart biblen, inde for det paranormale. Jeg så også Ghost Adventures engang. Men da formanden og jeg en aften for et del år siden, sidder og ser nogen afsnit af Ghost Adventures, så opdager vi nogen ting, som ikke helt holder vand. Vi sidder og spoler frem og tilbage, igen og igen, for at være helt sikre, og der var helt sikkert noget vi stillede spørgsmåltegn ved. Siden den aften, mistede jeg bare alt for dem.

Nick Groff blev “taget” i snyd og han blev smidt af holdet. Men sjovt nok så er det Zak, der er producer på showet. Så hvis “Nick” har snydt, har Zak helt sikkert vidst alt om det. Jeg er sikker på, at Nick kun fik skylden, fordi ellers var Ghost Adventures død nu. En skulle jo have skylden, og det blev Nick. Han vælger så at lave sit eget show, som da ikke kan have været helt billigt at lave, og ret så vovet af en mand, der lige er blevet taget i snyd. Så lur mig, om han ikke har fået en stor pose penge, for at holde sin kæft, og ene mand tage skylden. Mange har så meget i mod Nick, pga. han snød, men de tænker ikke, at det måske er hele holdet der står bag snyden, og bare lader Nick være syndebuk, så folk kigger hans vej, så Ghost Adventures kan forsætte deres “snyd”. Jeg siger ikke, at det er sådan det hele er gået til, men det er bare min mening.

Men hvorfor skulle Ghost Adventures overhovedet “snyde”, jo det skal jeg fortælle dig. Mer vil have mer, og med det mener jeg, at Ghost Adventures er et tv show, ikke en dokumentar, som Spøgelsesjægerne er. Folk forvendter at Ghost Adventures har fundet noget paranormalt, hver evig eneste gang, og med min erfaring indenfor det paranormale (7 år) Så er det bare ikke hver gang der sker noget, eller noget helt vildt, når man er på undersøgelse. Hvilket vi også viser i Spøgelsesjægerne. Men der sker altid noget helt vildt i Ghost Adventures, fordi det giver seer. Vi får tit af vide at Spøgelsesjægerne er kedelige, så vil de hellere se Ghost Adventures, for der sker der mere og det er vildere. Men jeg mener at Ghosthunting.dk, giver et meget mere realistisk billede af et ghosthunt. Nemlig ved at vise, at det ikke er hver gang vi får/finder noget “vildt”.

One thought on “Snyder Ghost Adventures?

  1. Jeg vil give dig fuldstændig ret Karina i det du skriver. Jeg har kun set et par enkelte af de udsendelser og det var mener end nok for mig. Det var så overdrevet og det giver et helt forkert indtryk af hvad der faktisk befinder sig af jordbunden og forvirrende ånder på jorden som af en eller anden grund ikke er gået over. Hilsen Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.