Har en fed nyhed

Jeg har en rigtig fed nyhed, jeg snart må fortælle.


Åhh det kribler i mine finger, for at fortælle jer alle sammen det, for det er så fed en ting. Jeg skal nok fortælle det, så snart formanden giver mig, grønt lys. Men det kommer nok på Ghosthunting.dks facebook og  instagram, før det kommer her på bloggen. Det kommer nok også på min instagram, før det kommer på bloggen. Så husk at hold øje med alle vores sociale medier 😉 . Formanden er så dårlig til at holde på hemmeligheder, han sidder på chatten nu, og han har allerede spurgt mig flere gange om han ikke godt måtte fortælle det 😀 . Men det er også rigtig fedt.

 

 

2 thoughts on “Har en fed nyhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.