Vores seneste hunt

Vi var på hunt i lørdags, og det var så fedt. Men der var også en stor udfordring 🙁 .

Det var et vildt spændende sted, og vi havde alle nogle mærkelige oplevelser 🙂 . Men det var også et virkelig svært hunt. Vi havde nemlig en kæmpe udfordring, som hedder mitter. Mitten er en lille insekt, der er i familie med myggen. Så den stikker som myg, men er bare meget mindre 🙁 . De optræde i uhyre stort antal, der var millioner af dem. Vi kunne ikke stå eller gå ude, de var over alt. De var faktisk også indefor nogle steder 🙁 .

Som i kan se på billederne, som jeg har lånt af Louise, så var vi nød til at have vores trøjer op over næse og mund, når vi var ude 😉 . Stod vi stille bare 5 sek. var vi dækket af dem. Vi kunne ikke engang filme intro til sagen, fordi de var over alt 🙁 .

Men selvom vi havde problemer med de skide mitter, var det et super fedt hunt. Vores hold fungere bare, så godt 🙂 . Det er bare dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.