Story time! update om den lille pige

Jeg fortalte jer for et stykke tid siden, om den her lille “pige” vi har set flere gange i vores hjem.

Du kan læse om vores oplevelse, med den lille pige her. Det er noget tid siden, jeg har set hende, eller vi har set hende, og vi ved stadig ikke hvem hun er/var. Men nu er der begyndt at ske mærkelige ting, i vores hjem, det gør der nu hele tiden, men det her er noget helt nyt. Vi har 3 røg alarmer, som på skift og på alle tider at døgnet, begynder at hyle. Det skal lige siges, at de her alarmer alle er forskellige mærker, og de kan ikke “snakke” sammen. Jeg er ikke røg alarms expert 😉 , men jeg har tjekket dem alle sammen, og de fejler ikke noget, hvad jeg kan se.

De er ikke ret gamle, kun et par år, og de mangler ikke nyt batteri, har vi tjekket 😉 . Første gang en af dem gik i gang, var det den, der sidder i vores ghostcamper. Formanden og jeg stormer ud, for at se hvad der sker. Men lige som vi kommer der ud, stopper den igen. Sådan er det også med dem, vi har i huset. Vi har en nedeunder og en ovenpå. Selvom der ikke er nogen vinduer åben, er det som om, de pludselig får deres eget liv. De “går igang” ligesom de ville, hvis der var røg. Men der er ikke noget røg. Den ovenpå kan pludselig hyle og så kan der gå et par timer, så begynder den vi har nedeunder. De har aldrig gjort det før. Nu er der så gået en hel uge, hvor de har været helt normale alarmer, så det virker meget mærkeligt. Både formanden og jeg, har flere gange hørt, en kvinde sige noget. Jeg gik og støvsuget en dag, og pludselig høre jeg en kvinde sige højt. Jamen hun støvsuger jo 😉 , som om hun lige havde opdaget, hvad det var jeg lavede 😉 , det var lidt en sjov oplevelse 🙂 . Men hvem/hvad det er, der “leger” med vores røg alarmer, ved jeg ikke. Det er i hvert fald en, der gerne vil have vores opmærksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.