Ghosthunting.dks fødselsdag

Formanden og jeg sidder og snakker her til morgen, så kom vi til at snakke om hvornår Ghosthunting.dk har fødselsdag. Vi troede det var den 18 August, MEN…

Det er faktisk i dag. Den 12 August. Det er så vildt, at vi faktisk fylder 10 år i dag 🙂 . Vi holder Ghosthunting.dks fødselsdag på lørdag den 18, hvor formanden og jeg vil sidde klar til, at guide jer gennem alle de 10 år, fra 2008 til 2018. Vi kommer til at snakke om ALT, lige fra hvordan det hele startede, til vores tv serie og rigtig rigtig meget bag om alt 😉 . Vi fortæller historie som ingen har hørt før, og viser en masse klip som aldrig er vist før. Vi har selvfølgelig også konkurrencer, hvor man kan vinde fede præmier til en samlet værdi på over 2000 kr. Så det er bare med at sidde klar lørdag, hvor vi fejer Ghosthunting.dks fødselsdag 🙂 .

6 thoughts on “Ghosthunting.dks fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.