Når Scober skal i bad

Jeg har et rigtigt godt råd (syntes jeg i hvert fald selv 😉 ) til når en hvalp skal lære at komme i bad.

Ja billede ovenfor hænger nok ikke meget sammen med et bad, måske for nogen 😉 . Men når man er en lille hvalp der skal lære, at et bad ikke er noget den dør af, så er det næsten en nødvendighed. For at lære Scober, at brusenichen er et rart sted, klipper jeg noget kødpålæg (det hunden bedst kan li) i mange små stykker, og klasker det op, overalt på væggene i brusenichen 😉 , selvfølgelig i en højde hvalpen kan nå.

Kødpålæg er nemlig lidt klistret, så det kan faktisk hænge på væggen helt af sig selv, så smart 🙂 . Fordi kødpålæg er så tyndt, er det ikke bare lige sådan, at få ned for hunden, den bruger faktisk ret lang tid på det.  Scober elsker det, han er så koncentreret om det, at han slet ikke opdager at jeg tænder vandet og begynder, at bade ham. Når man har gjort det her et par gange, så vænner hvalpen sig til det.

Scober er nu så glad og tryk ved brusenichen, at han tit lige går ind og ser, om der nu skulle være noget pålæg på væggen 🙂 . Han kunne jo være heldig 😉 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.