Bloggen bliver 1 år.

Min blog har fødselsdag. Hip hip hurra 🙂


Det er i dag 1 år siden, jeg startede bloggen, og jeg nyder rigtig meget at lukke jer ind i “min” verden. Jeg har fået rigtig god respons på mine indlæg, fra jer læsere, og det glæder mig rigtig meget, at i kan lide at læse med. Så tusind tak til alle jer der læser med 🙂 , både gamle og nye. I er meget velkommen til at skrive, hvis der er noget i gerne vil have jeg skriver mere om, eller hvis der er noget i synes jeg mangler, at skrive om.

Jeg har lagt i sengen de sidste 14 dage, med en slem forkølelse, det er derfor jeg ikke har været så aktiv her på bloggen. Men håber snart jeg er helt ovenpå igen, så i kan få en masse nye indlæg 😉 .

 

 

 

2 thoughts on “Bloggen bliver 1 år.

  1. Tænker at du skal lave nogle om din fantastisk bror.. det mangler jeg meget.. det er spændende læsning??..

    1. Min bror er desværre utrolig kedelig at skrive om. Men kan da være jeg laver et indlæg om min mærkelige familie en gang. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.