Magisk Halloween

Mascha har efterårs ferie i denne uge, og så skulle vi selvfølgelig en tur i Djurs-sommerland til Magisk Halloween.

Vejret var bare så skønt i går, det var godt nok lidt koldt lige da vi kom, men det glemmer man hurtig, når man har det sjovt. Det var en rigtig hygge, mor-datter dag. Mascha elsker alle de vilde ting og rutsjebaner, det er mor her ikke så glad for. Vi plejer at have min familie med, så de kan gå med hende, i alle de vilde ting. Men nu var det jo kun mig der var med, så jeg måtte bare bide tænderne sammen og så smile. Jeg bliver bare så hurtig svimmel og køresyg. Men det gik faktisk ret godt, vi fik da prøvet ALLE de helt vilde ting. Hverken Mascha eller jeg, havde prøvet juvelen, og hold da op jeg var nervøs. Der var mange, rigtig mange mennesker, så der var kø ved alt. Men var overrasket over, hvor hurtig vi egentlig kom igennem den. Måske var det bare fordi jeg var så nervøs, at jeg ikke lade mærke til hvor lang tid vi ventede, og hold nu helt op juvelen, er så vild. Det gik så stærkt at jeg slet ikke kunne følge med, og tænkte kun på hvornår stopper den 🙂 . Den er faktisk rigtig sjovt, men vi blev hurtig enige om, at den skulle vi ikke lige prøve igen foreløbig 😉 .

Hele parken er pyntet op til halloween, og det er så fedt og så er der så mange ting, der er så godt lavet. Traditionen tro skulle vi selvfølgelig prøve Hekse skolen og græskarfrabrikken. Begge er super sjove og rigtig godt lavet. Har i ikke været til Magisk Halloween i Djurs-sommerland før, er det helt sikkert noget jeg kan anbefale, det er bare så (u)hyggeligt 😉 . Vi havde i hvert fald en super (u)hyggelig dag.

Nu det snart er halloween, så har jeg snart en lille halloween konkurrence til jer. Så husk at følg med, her på bloggen i næste uge 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.