Så er vi i gang

Jeg har lagt syg siden sidste uge, og er nu ved at være ovenpå igen.

Men selvom jeg er syg, så er formanden og jeg i fuld gang, de sidste mange dage har vi sat oppe til kl. meget sent, for at lave en masse hemmelige ting, som jeg snart må fortælle om. Vi har også gang i nyt udstyr, som bliver virkelig super fedt 😀 . Vi har været ude og køre langt i dag, for at hente en speciel del, som vi skal bruge til noget større 😉 , så mange hemmeligheder 😀 . Så når formanden er færdig med at sende live i aften, venter endnu en lang nat, hvor vi skal nørde og teste 🙂 .

Så har vi fået set paranormal lockdown, faktisk ved et helt tilfælde, for jeg har ikke ville se det, da jeg havde den forestilling om, at det var det samme som ghost adventures, fordi Nick Groff som tidligere var en del af ghost adventures, har lavet de her programmer . Men er positiv overrasket, det er slet ikke som ghost adventures, langt fra. Det minder faktisk en del om den måde, vi tænker og tro om den paranormale verden. Nu har vi selvfølgelig kun set 1 sæson af det, og udover de få gange, de tror det er dæmoner, så er det faktisk en rigtig fed serie. De tager alt helt stille og roligt. Jeg er sikker på, at Nick Groff har set Spøgelsesjægerne, og nu efterligner Ghosthunting.dk, for alle ved jo, vi er de bedste 😉 . Det er hvert fald en serie, jeg kan anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.