Story time! Hospitalet

Den her story time er noget der skete, for ca. 5-6 år siden. Jeg var indlagt på hospitalet, og der oplevede jeg noget, der skræmte mig.

Det er mange år siden nu, men husker det som var det i går. Jeg havde været syg i lidt over en uge med høj feber og opkast. Vagtlægen kom og sendte mig med en ambulance, med det samme. Jeg blev kørt til hospitalet, og kom i behandling. Efter et par dage, da jeg havde fået det lidt bedre, kom jeg over på patienthotellet, og det var her Hulu Bulu Lotte, kom ind i billede. Selvom jeg var kommet over på patienthotellet, var jeg stadig meget dårlig. Jeg lå bare i sengen, og så tv. Allerede den første nat jeg sov der, havde jeg en mærkelig følelse af, at der var nogen eller noget i rummet ved mig, jeg var i hvert fald ikke alene.

Jeg sov godt den første nat, men den anden nat, var noget helt andet. Jeg var faldet rigtig godt i søvn, selvom det var ret svært at finde ro. Der var meget larm fra gaden hele tiden, biler kørte frem og tilbage, selv sent om natten. Lyset fra gaden, lyste mit lille værelse op, så der var aldrig helt mørkt. Jeg ligger med ryggen til vinduet, da lyset fra gaden genere mig. Jeg bliver vækket ca. kl 2 om natten, af en sygeplejeske (det er i hvert fald det, jeg tror). En “person” står og rusker i mig. Jeg vender mig om, for at se hvem det er. Det er svært, at forklare det jeg så, men hvis i forestiller jer Hulu Bulu Lotte. Samme store røde krøllet hår, som stod ud til alle sider, og så havde hun en lang hvid kjole på, og en blå cowboy jakke. Hun læner sig ind over mig, åbner sin mund og skriger alt hvad hun kan.

Jeg tror ikke der var nogen, andre end mig, der kunne høre hende. Jeg bliver faktisk så bange, at jeg falder ud af sengen i den anden side. Jeg tror nu ikke mere, at det er en sød sygeplejeske, men mere en sindsyg patient, der er brudt ind i mit værelse, som nu vil slå mig ihjel. Jeg for tændt min nat lampe, og ser mig omkring. Mit værelse er helt tomt. Der er ikke nogen. Jeg går over til døren og tager i den, LÅST. Var det bare en drøm? Eller hvad var det lige der skete. Helt forvirret ringer jeg til formanden, og fortæller hvad der er sket. Han er heldigvis rigtig god, til at berolige mig. Jeg er på det her patienthotel en uges tid efter mødet med hvem/hvad det nu end var, og der skete ikke mere siden den nat. Jeg blev enige med mig selv om, at det nok bare havde været en grim drøm.

Præcis et år senere, ryger jeg faktisk på hospitalet igen, hvor jeg “sjovt” nok kommer ind på samme patienthotel, og får helt det samme værelse igen. Den første nat oplever jeg igen, helt det samme som sidst. Hende den rødhåret kvinde, står igen samme sted med åben mund og skriger af mig. Igen kun denne ene nat og så, så jeg ikke hende mere. Var det bare en meget virkelig drøm, jeg drømte 2 gange samme sted, med et års mellemrum, eller var det virkelig en ånd/spøgelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.