Et rigtigt spøgelses bryllup

I dag er det 5 år siden formanden og jeg, sagde ja til hinanden i Vester Hassing kirke.

Det ret vildt at tænke på, at der allerede er gået 5 år, men det er der altså. Jeg glemmer aldrig vores bryllup. Det var den mest fantastiske dag. Tiden op til vores bryllup var ret stressende, specielt fordi vi havde et kamerahold med over alt, og med i alt vi lavede. Men de var virkelige også en kæmpe hjælp. De hjalp med alt vi bad dem om. De lavede alle aftaler, og fik hentet alt, vi skulle bruge på dagen. Vores søde tilrettelægger Line og Lars, kørte faktisk helt fra Sjælland i lig bilen 😀 , hvilket var noget af en lang, og virkelig langsom tur for dem, da den ikke kunne køre ret hurtig, og så larmet den også en del 😀 . Lars er faktisk ham man ser, der køre mig til kirken i lig bilen. Du kan se vores bryllup på Dplay.dk lige her, det er helt gratis 😉 .

Vores “tema” (hvis man kan sige vi havde sådan et 😉 ) var (u)hyggelig spøgelses bryllup. Dronninglund slot havde pyntet slottet rigtig uhyggelig op, med edderkoppespind over alt, så det rigtig lignede, et gammelt “næsten forladt” slot 😉 .

Vi havde spøgelser og uhygge over alt. Som pynt i kirken, havde vi små spøgelser på pinde, i mit brudeslør, var der broderet små spøgelser, navneskiltene på alle borde, var små spøgelser i folks glas, “altså ånden i glasset” 😉 , og selvfølgelig på vores bryllups kage, var der små spøgelser.

Vi havde også lånt et skelet, som vi satte i en sofa, så folk kunne tage billeder med den 🙂 , og så havde vi sat et Ouija board op, så folk kunne “lege” med det.

Jeg ville gerne have et diadem, der havde vores puls streg, så jeg satte tv produktionen på opgaven, at finde sådan en, eller få det lavet et sted. De kunne ikke finde nogen, som kunne lave den, så en fra produktionen kastede sig ud i selv at kreere en. Den blev godt nok ikke som jeg havde regnet med, langt fra 😀 , kan stadig grine over at de virkelig selv mente, at jeg skulle have den på, til vores bryllup 😀 . Formanden ville da tro, at det var frihedsgudinden der var gået forkert 😀 . Tror lidt de havde glemt, at det var et rigtigt bryllup, og ikke en halloween fest 😀 .

Jeg har heldigvis en dejlig og dygtig mand, der lavede et rigtigt diadem lidt om, så det blev som jeg havde tænkt mig, virkelig flot.

Det var virkelig en helt igennem fantastiske dag/nat. På det her tidspunkt havde vi lavet sæson 1, og vores bryllup var det sidste afsnit på sæson 2, så vi kendte tv holdet ret godt, de var som familie for os, så da de var færdige med at filme, inviterede vi hele holdet, til at feste med os resten af natten. Helt utraditionelt var formanden og jeg, faktisk dem der gik sidst, vi lukkede og slukkede 😉 , vi ville bare ikke gå glip af noget som helst 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.