Nyt hår.

Jeg elsker ellers mit lyse hår, men nu skulle der bare ske lidt nyt. Blåt, lyserød, måske orange?? 😀 .


Jeg er ellers ikke typen der går til frisøren, og får klippet eller farvet mit hår. Det er billiger at gøre det selv 😉 . Men min lokale frisør, søgte blonde modeller til farvning. Så kunne jeg ikke lade vær. De fik frie hænder, så de mente jeg skulle prøve noget helt nyt. Jeg har været helt mørkhåret før, men går altid tilbage til det lyse igen. Men syntes nu det her, blev okay.

Formanden var ellers rigtig bange for, at jeg ville komme hjem med orange hår, for det er jo ikke lige hans ynglings farve 😉 . Jeg var helt sikkert ikke blevet lukket ind her hjemme, hvis det var blevet orange 😀 . Det kunne nu ellers også være fedt, med blåt hår, måske jeg skal prøve det engang 🙂 .

De mente at en mørk bund og lysebrun top, passer meget bedre til mig, end det helt lyse. Ved ikke helt om jeg er enige. Men det blev da meget pænt, og det kan jo altid farves lyst igen 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.