Mød os på Herregården Hessel

Vi er så klar til i morgen fredag, hvor vi er på Herregården Hessel, som holder Efterårs (u)hygge 😀 .

Vi har lavet de her små (u)hyggelige godte poser til alle børn, som kommer forbi og hilser på os. Jeg elsker at lave de her poser, det er så hyggeligt. Jeg kan afsløre, at vi har gemt små spøgelser i alle poser, og de er så smarte, fordi de er lavet af servietter, så har man nemlig noget til at tørre hænder og mund i, når børnene er færdige. Så smart, hvis jeg selv skal sige det 😉 .

Vi viser også lidt af vores hunt udstyr frem, og fortæller gerne om vores paranormale oplevelser, vi har haft på Hessel. Hessel har også en masse hyggelige aktiviteter, så det bare med at komme afsted. Der er åben i morgen fra kl. 10. Du kan læse mere på Herregården Hessels hjemmeside, om hvilket aktiviteter de har i morgen. Håber vi ses 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.