Dagen på Herregården Hessel

I fredags var vi på Herregården Hessel, og det var rigtig (u)hyggeligt.

Hessel havde inviteret os til deres efterårs hygge, hvor vi viste noget af det udstyr frem, som vi bruger på vores undersøgelser. Folk var ret nysgerrig og havde mange gode spørgsmål, så vi fik os en god snak om spøgelser her og der 🙂 . Vi havde også taget Ghostcamperen med, så folk kunne se den. Vi fik en masse spændende historier, fra folk som havde oplevet det paranormale, og jeg elsker at høre om folks oplevelser, og bare det man kan mærke, at folk er helt trygge ved at fortælle os, om det de har oplevet 🙂 .

Vi havde sat vores Ghost tracker op (tændstikmands cam) 😉 til stor glæde for alle børn og barnlige sjæle 😀 , de var helt vilde med, at de kunne se dem selv som tændstikmænd, og som en far sagde: Jeg har taget mine børn med i dag, for at de kunne se, hvordan det var i gamle dage, men det børnene synes er sjovest, er alt jeres tekniske udstyr hehe 😀 .

Men alt i alt, havde vi en rigtig hyggelig dag, helt sikkert noget, vi gerne gør igen, en anden gang 🙂 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.