Årets sidste gang Ghostcam

Ja det er lidt trist, men også vild fedt på samme tid. 🙁 🙂

I aften holder vi årets sidste gang Ghostcam, og fordi det er jul, er det selvfølgelig en jule special. Så der kommer en masse jule sjov, som vores 2 værter har fundet på. De har været ret hemmelige omkring det hele, så ikke engang jeg ved noget. Jeg har bare fået en liste over, hvad de skulle bruge, og mere ved jeg faktisk ikke. Så jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad de nu har fundet på 🙂 . Men det er jo aldrig kedeligt med de 2 tosser 😀 . Som ALTID kan/må jeg ikke sige noget som helst om stedet, men nu er det her jo min blog, og her bestemmer formanden ikke  😉 , så lidt bliver jeg da nød til at fortælle jer. Stedet vi sender fra i aften, er et sted vi aldrig har været på før, og så har den Danmarks 5. ældste elevator 🙂 . Et super fedt sted, kan jeg love jer. Du kan se med på Ghostcam.dk fra i aften kl. 20.

Det er jo også fredag den 13. i dag, og ikke bare hvilken som helst fredag den 13. men den 13. december. Natten mellem den 13. og 14. december bliver af mange anset for at være den nat, hvor den største meteorsværm med op til 120 stjerneskud i timen er. Så i nat, når i ser Ghostcam, og der er ryge pause , så gå ud og ryg, og kig op. Måske du får et ønske opfyldt 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.