Så er vi klar til julaften

Nu er det lige om lidt juleaften, og jeg glæder mig. Julen er en af mine yndlings højtider.

Vi alle her hjemme er nu gået på juleferie, og det er bare så dejligt. Kalle (kalkunen) ligger klar i fryseren, juletræet er blevet pyntet og alle gaver er købt. Vi skal bare være os 3 denne jul, hvilket bliver så hyggeligt. Så kommer min mor og bror til nytår.

Jeg er slet ikke i julestemning endnu, det bliver jeg først når sneen kommer, hvis den da kommer. Vi har været så heldig, at der kom lidt sne her. Men det var desværre så hurtig væk igen. Så jeg håber virkelig, at den 24 når jeg vågner, så er det til sne over alt udenfor 😀 .

Så bliver jeg også nød til at fortælle om vores fantastiske streamer Jannik, han vil streame  den 24. december, altså juleaften. Så alle jer der skal sidde alene juleaften, eller dine gæster bare er gået tidligt hjem, eller de bare er faldet i søvn, så er i velkommen til julehygge på vores chat, den 24. december fra ca. kl. 19. Der vil være lidt konkurrencer, julemusik og en masse hyggelig snak, om alt mellem himmel og jord. Jeg tror også at formanden og jeg, kigger ind på et tidspunkt, så måske vi ses på chatten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.