Vi skal have en lille!

Jaa kan nu langt om længe afsløre, at vi skal have en lille..

Nu har vi fundet et rigtig godt sted, hvor de den 14. januar, fik hele 9 super lækre hvide schæfer hvalpe 😀 . Det er godt nok helt på Sjælland, men det betyder ikke så meget, når bare stedet er godt, og dyrene har det godt. Så vi kan hente vores lille dreng, ca. midt marts måned. Det bliver så dejligt, at få lidt mere liv i huset igen 🙂 . Det er ca. et halvt år siden, vi sagde på gensyn til vores “gamle” hund, læs her hvorfor. Så det bliver rart igen, at få en “lille” en.

Selvom vi har en masse ting, fra vores gamle hund, skal der alligevel købes en masse nyt ind. Jeg har købt en masse pivedyr til ham. Det har jeg altid gjort til mine hunde, fordi jeg mener at de nemmere og hurtigere finder ud af, at det er “deres” legetøj, fordi det jo siger en lyd, når de bider i dem, det gør en pyntepude eller en sko jo ikke 😉 . Jeg mener at når de får lov til at bide i bamser og sådan noget, så har de meget svære ved at vide, hvad der er deres legetøj, og hvad der er vores tæpper og puder. Så det med at de fra starten ved, at deres legetøj, siger en lyd, så lær de hurtigere at alt andet er forbudt at bide i 😀 .

Jeg har også købt en ny sele til ham, en K9 sele, de skulle hvis være super gode. Så skulle han selvfølgelig også have en lille hvalpe seng, og så en stor hunde pude, så han også har en, når nu han vokser, for det går nemlig bare hurtigt. Jeg har også været nød til, at købe sådan nogen tisseunderlag, da vi jo skal hente ham på Sjælland, og bilturen hjem bliver lang, så for en sikkerheds skyld 😉 .

Om en 14 dags tid, skal vi til Sjælland og hilse på alle de skønne hvalpe, og vi glæder os. Ud af de 9 hvalpe, er der 5 drenge at vælge imellem, så det bliver spændende at se, hvem af de 5, der vælger os 😀 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.