Badværelse eller sandkasse?

Hold nu op jeg er ved at være træt.. SÅ TRÆT..

Ja jeg er faktisk i tvivl, om det er et badeværelse eller en sandkasse vi har. Det har været nærmest umuligt, at vaske tøj, og der er støv over alt fra det gamle gulv i badeværelset 🙁 . De har været i gang med at tage gulvet op, i over 1 mdr. nu. Hvor lang tid kan det lige tage, og så kommer der 17 forskellige mænd, der ikke ved noget som helst om, hvad det er de skal 🙁 .

Nu har de da langt om længe fået flyttet vaskemaskine og tørretumbler, så jeg igen kan vaske tøj 😀 . Så håber jeg bare de hurtigt får skiftet de gamle rør ud, og får lagt nyt gulv.

Men som i kan se, så er der virkelig lang vej endnu 🙁 . Nu er det ikke kun de gamle rør til gulvvarmen, der skal skiftes, nej nej nej det er alle rør der skal skiftes 🙁 . Hold nu op jeg savner et ordentligt badeværelse. Der er ikke et sted i huset, hvor der ikke er bygge støv og sand, fordi de ikke havde sat en støvdør op, inden de tog gulvet op, så jeg er ved at blive sindssyg af, at skulle gøre rent hele tiden :(.

Men det positive i det her er, at vi nu får et nyt badeværelse og selvfølgelig helt nye rør, og så kan vi mere eller mindre lave badeværelset, som vi ønsker det, eller må nok heller sige som jeg ønsker det 😉 . Så det skal nok blive godt i sidste ende. Jeg glæder mig i hvert fald til, de er færdige 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.