Om mig!

Mit navn er Karina Bendiksen. Du kender mig nok fra programmet spøgelsesjægerne på kanal 5 og 6. Jeg bor sammen med min mand Thomas, min datter Mascha og vores hund Scober. Her på bloggen giver jeg et åbent indblik i vores hverdag på både godt og ondt. Bloggen handler mest om den paranormale verden(ånder og spøgelser) men selvfølgelige også om vores hverdag.


Jeg har valgt at starte denne blog fordi jeg syntes der findes så mange bloggere, der blogger om det samme. Mad, mode og et normalt hverdags liv, og så tænker du sikkert, “jamen Karina” er i da ikke os bare “normale” mennesker. Jo i bund og grund er vi. Vi spiser nok det samme som andre og går nok os i det samme NÆSTEN nyeste mode. Så tænker du! jamen hvordan skiller din blog sig så ud for andre. Det gør den fordi den handler om vores anderledes måde at tænke “hverdag” på. Vi tænker stort set spøgelser, ånder og ghosthunt, ja alt med den paranormale verden ind i vores hverdag. Ja vi kan os godt snakke om andet men af en eller anden sjov grund, havner snakket altid på eller om det paranormale. Jeg er faktisk ret privat som person, men da jeg daglig får spørgsmål fra folk som gerne vil vide mere om vores lidt specielle hobby og om vores hverdag tænkte jeg, at jeg ville lave denne her blog og give jer lidt indblik i  vores “paranormale” liv.

 

3 thoughts on “Om mig!

  1. Hej Karina.
    Jeg er så glad for du har startet din egen blog med interessen for det paranormal. Det er et spændende område med mange grene og udforske .
    Tak for dig. Og jeres team.

    Vh Sabine alias Sebel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.