Min største frygt

Mange er bange for spøgelser, ånder og mange andre uhyggelige ting. Jeg kan rende rundt i kæmpe store forladte bygninger, når vi har et event (men tilladelse af ejeren selvfølgelig) uden at blive bange eller bare havde den følelse at man bare skal væk. Jeg syntes faktisk det er rigtig sjovt, laver et indlæg en anden dag hvor jeg fortæller mere om vores event. Min største frygt er KLOVNE, lige siden jeg var en 5-6 år, og speciel en klovn har jeg altid frygtet, mere end noget andet, nemlig klovnen fra fimlen IT eller det onde som den hedder på dansk.

Det startede da jeg var en 5-6 år, min mor putter mig og mine 2 brødre tidligt, fordi der kom gyser i tvét som vi børn bestemt ikke må se. Mig og min storebror som er 2 år ældre end mig overhørte tidligere på dagen vores forældre snakke om denne her gyser om en klovn. Vi kigger på hinanden og tænker, en klovn er da ikke uhyggelig, og aftaler med hinanden at den SKAL vi bare se. Noget tid efter vi er kommet i seng, sniger mig og min storebror os op og kigger ind gennem nøglehullet til stuen, hvor vores mor sidder, og det første jeg ser er dette billede som bare er printet ind i min hukommelse. Glemmer det aldrig.

Vi står der faktisk ret længe og slås om hvis tur det er til at se. Jeg når ikke at se ret meget men det jeg ser har åbenbart sat sådan en stor frygt i mig. Jeg kan huske at hver gang vi skulle på McDonalds, ikke fordi vi tit kom det som børn heldigvis, så havde de sådan en stor Ronald McDonalds klovn i plastik stående som holdte det legetøj man kunne få.

Jeg var så bange for den, og var så ligeglad med, hvad for noget legetøj jeg fik. De havde også et boldrum hvor det var en stor klovns mund man skulle kravle igennem for at komme ind og ud, og var da sikker på jeg ALDRIG kom hjem igen hvis jeg kravlede der ind. Når jeg kom i seng om aftenen var jeg sikker på han lå under min seng og tryllede sig om til en kæmpe edderkop som med sine lange og spidse ben ville stikke mig ihjel. Selv den dag i dag er jeg stadig bange for klovne, og det kommer jeg nok aldrig helt over. Klovne er bare uhyggelige og hvorfor skal de altid stå med noget på ryggen man ikke kan se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.