Spøgelses ting i vores hjem

Ja det ikke nogen hemmelighed, vi elsker spøgelser, og går rigtig meget op i det. Vi har gennem tiden, åhh gud det lyder som om vi er over 100 år, men vi har fået samlet en del ting, der sjovt nok har med spøgelser at gøre. Vi er som bidt af et gal spøgelse 😉

Stod det til mig, boede vi på et gammel slot, hvor der selvfølgelig  var spøgelser og ånder, så vi kunne gå på hunt hver dag og nat. Men nu har vi desværre ikke noget slot “endnu” 😉 Huset vi bor i, er et gammelt rigtig hyggeligt hus, og her spøger der også. Vi oplever rigtig mange mærkelige ting hver dag, men det fortæller jeg om, i et andet indlæg. Jeg prøver lidt at indrette vores hjem som et slot, elsker gamle ting. Så vi har mange ting, der har med spøgelser at gøre. Ure, pynte ting, håndklæder, salt og peber sæt o.s.v.

Nu det heldigvis snart Halloween, og så bliver butikkerne igen fyldt op, med alle mulige spøgelses ting. Men de fedeste ting vi har, er helt sikkert dem med vores eget navn og logo på.

Skulle jeg vise alle de ting, ville det her indlæg blive alt for langt. Men jeg kan måske, lave en lille house tour engang, og vise hvordan sådan et par tosset Ghosthunter bor.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.