Mit vildeste hunt

Ja hvis man tjekker Ghosthunting.dks hjemmeside, så vil man opdage at vi har været vidt omkring, i det danske land. Vi har været på store slotte og helt normale private hjem. Alle rigtig fede steder, på hver sin måde. Det ikke hver gang vi har heldet med os, så på nogle hunts  sker der bare ikke noget. Det behøver ikke at betyde, at der så slet ikke er noget paranormalt at finde på stedet, måske de bare ikke har lyst til at kommunikere den pågældende nat, vi er for at undersøge stedet.

Men mit vildeste hunt var på Herregården Hessel. Der skete allerede mange mærkelige ting, da vi en mørk aften, nogle dage inden vi skulle undersøge det, var på stedet for at lave en intro, og fortælle historierne om stedet. Vi hørte nogen gå rundt i gårdspladsen, selv om vi alle var samlet og der ikke var andre end os. En gammel stal dør gik op af sig selv, og nogle gamle porte, der normalt ikke kunne åbnes, gik også op af sig selv (du kan læse og se vores undersøgelse af stedet her) Ugebladet, Ude og hjemme var så heldige, at komme med på denne undersøgelse (læs deres artikel her) Men de tog desværre tidlig hjem, inden de rigtig nåede at opleve, det vi oplevede senere den nat. Alle i gruppen havde en mærkelig oplevelse den nat, også jeg. Vi fandt hurtig ud af, at det var herrestuen, der skete mest. Gruppen bestod dengang af et “drenge” hold på 3, og et “pige” hold på 2, hvor jeg var en af dem. Drengene gik over i en af de mange lader, og vi piger gik over i herrestuen. Vi satte os midt i rummet og lyttede, der gik ikke længe før vi begyndte, at opleve uforklarlige ting.

Det første vi ser er en sorte skygge, der går fra det ene rum til det andet, vi føler os overvåget hele tiden, ud af det blå er der en stemme, der hvisker til mig, sådan helt tydelige og alligevel var jeg i tvivl om, hvad der blev sagt, nok fordi jeg slet ikke havde forvendte, at der efter så kort tid, ville ske noget. Vi har ikke været der ret længe, før vi bare har lyst til at pakke vores ting og smutte. Jeg føler der står en helt tæt op af mig, en mands person, sådan helt tæt. Det første gang jeg nogensinde, har sådan rigtig haft lyst til bare at smutte, og så bare lade udstyr være udstyr. Det der sker næst, får os begge til at styrte ud af huset.

Jeg mærker noget der minder om en iskold hånd, stryge over min kind og kort efter oplever min “med hunter” helt det samme. Der, lige der, pakker vi vores udstyr og springer skrigende ud af huset, vi skulle jo have alt udstyr med inden, for vi skulle jo nødig der ind igen ;). Så tænker du nok, skulle det være vildt, og ja det var vildt.

Vi bliver ikke kastet rundt, af onde usyngelige kræfter lige som vores “kollegaer” i andre lande, det er hvert fald ikke sket endnu. Så når sådan noget som at blive rørt ved sker, er der stor for os. Det var så vildt et sted, for der skete så mange ting, med os alle sammen. Jeg plejer normalt ikke at være bange, men må nok indrømme at jeg lige her, var en lille smugle utryg 😉

Så synes helt sikker i skal smutte ind og se vores undersøgelse af Herregården Hessel, den er både sjov og uhyggelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.