Fredags (u)hygge

Formanden og jeg så gyser i går aftes. Jeg elsker gyser film og har altid gjort det, bare der ikke er klovne med (du kan læse hvorfor her) Jeg gider ikke se de der blodbads gyser, det bare ikke mig. Vil meget hellere se gyser der handler om.. Ja i kan nok godt gætte det..

Nemlig! spøgelser/ånder selvfølgelig 😀 Åhh gud det lyder næsten som om, jeg ikke tænker på andet end spøgelser, men hey det okay, det jo min hobby 😉 Det ikke så tit vi ser en gyser, men det nok fordi, at gyser der handler om det paranormale, mange gange er så overdrevet, og stort set altid noget der er ondt.. Jamen Karina.. Det jo en gyser, det skal være ondt og uhyggeligt, ellers så det jo ikke en gyser mere. Nåå ja det kan i da have ret i 😉 Vi så Ouija- origin of evil. Den er fra 2016, jeg troede faktisk vi havde set den. Men der er selvfølgelig flere gyser med samme titel. Den jeg troede det var, var Ouija som er fra 2014, hvilket jeg ikke synes var ret god. Så vi så en trailer af filmen, og kunne hurtig se, at den havde vi ikke set før.

Nu vil jeg ikke fortælle ret meget om filmen, for jeg synes man skal se den. Men jeg blev positiv overrasket. Den fangede mig fra start til slut. Den handler selvfølgelig, om det berømte bræt spil ouija og om hvor farlig det spil er. (læs min mening om spillet her)

Som sagt tidligere, så det ikke så tit vi ser gyser. Dem af jer der nogle gange, sidder med på Ghosthunting.dks chat, ved at vi somme tider, livestreamer gyser spil, vi spiller, og når jeg ser med, så kan jeg bare ikke lade vær med at skrige, når der kommer eller sker noget uhyggeligt, og det er det samme med gyser film. Formanden elsker at gøre mig bange, ved at sige bøøh, lige inden der sker noget uhyggeligt i gyseren, åhh jeg hader det, det også derfor vi ikke så tit ser gyser. Nogen Bruger gyser film som research materiale, hvilket jeg ikke mener man helt kan, for det alt for langt fra den virkelige verden, dermed ikke sagt at det ikke ville kunne ske, for det ved man jo aldrig. Jeg synes der imod det er spændende, at se hvilken teorier de har valgt at bruge i filmene. Men alt i alt synes jeg det er en film man skal se. Så er der ikke noget i tvét i aften, så vil jeg anbefale denne film.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.