Samarbejde med andre grupper! Nej tak.

Der er faktisk mange grupper i danmark, både små, store og så de kendte, og de største og bedste, som Ghosthunting.dk. Ja det er okay at være selvglad 😉  Men er der egentligt overhovedet, noget samarbejde mellem nogen grupper. Jeg tror faktisk godt, at de helt små grupper, kan finde ud af at have et godt samarbejde med hinanden, og ja jeg sagde kan finde ud af. For de store og lidt mere kendte grupper, kan ikke finde ud af at samarbejde. Jeg tror først og fremmest, det handler om, at alle grupperne er enorm egoistiske, “hvem finder det endegyldige bevis først” og der er ikke nogen, der kan unde andre det. Men jeg tror også det handler enorm meget om tillid til hinanden. Jeg personlig stoler ikke på andre end min egen gruppe, fordi der er så meget snyd i den her branche.

Dermed ikke sagt at alle snyder. Så tror jeg også, det handler om måden, vi arbejder på hver i sær. Nogen grupper har været ude, og sige at de har prøvet at få grupperne, i danmark til at arbejde sammen, måske er dette rigtigt nok, men det hjælper jo ikke, de vil have vi samarbejder, når det kun er deres måde vi skal gøre tingene på ellers er man ikke velkommen i klubben . Nej det kun deres måde, der er og bliver, den rigtige, i stedet for at lytte til hinandens erfaring og måder at gøre tingene på. Nej man er bange for at andre skal stjæle ens “slikkepind” ikke noget med at dele, for her er der desværre ikke plads til andre end dem selv. Det er trist men sandt 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.