Noget nyt?

Nej jeg ligger utroligt nok stadig syg, altså har det meget bedre nu, men hoster, så får ikke så meget søvn lige for tiden, det er bare så “træls” som vi jyder siger 😉 . Det også derfor der ikke sker, det vilde her på bloggen. Masser af te, så jeg snart klar igen. Har fundet sådan en lækker te, den smager lidt af jul, med lidt sukker og mælk. Mmm er vild med det. Jeg elsker næsten alt slags te, men min favorit er helt sikkert mandel te. Men den kan man ikke få ret mange steder desværre.

Jeg har lige smidt formanden i seng. I ved “mandeinfluenza” Som jo er 1000 gange værre end det kvinder kan få 😉 . Ej det heldigvis ikke tit han har det dårligt. Han er sku en sej mand, selv når han er syg, og lige ved at dø 😉 . Jeg sidder på kontoret i dag, og svare på de 1000 mails Ghosthunting.dk får, og beskeder på facebook. Jeg elsker at hjælpe, hvor jeg kan. Der er rigtig mange skole børn, der vælger at have om det paranormale, når de har skoleprojekter, det bare så fedt. De er vildt nysgerrig og vil gerne vide alt, og jeg elsker at fortælle og forklare 🙂 .

Men ellers står resten af aften på hygge med film, slik, og pleje af den syge formand. Så håber jeg snart vi er friske igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.