Scober`s første strandtur.

Vi er så heldige at vi bor ret tæt, på en dejlig strand. Der har desværre været ret mange bakterier i vandet, så man har ikke måtte bade i noget tid.

Så Scober har aldrig prøvet at være på stranden før, da han jo kun er 6 mdr. Hold nu op hvor ser det sjovt ud, når sådan en hvalp, ser åben hav for første gang. Han var helt vild med sandet, og løb frem og tilbage hele tiden. Pludselig tog han springet, og hoppede i vandet. Jeg er godt nok ikke så god til at svømme, men var klar til at hoppe i, hvis han nu ikke, kunne komme ind af sig selv igen, men det gik heldigvis godt, ellers måtte formanden jo springe til, og redde os begge 2 😉 .

Han så godt nok lidt chokket ud, da han kom ind på stranden igen, og holdte sig også fra vandet resten af turen. Men tror helt sikkert også, at vandet er virkelig koldt, så forstår ham godt. Han ville hellere lege med sin boldt på stranden. Han ville næsten ikke med hjem igen, så det ikke sidste gang vi gør det. Han har det heldigvis helt godt igen, efter hans lille tur til dyrlægen, du kan læse om den her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.