En lorte dag

Puha sikke en lorte dag, det har været i dag, det har bare været sådan en dag, man bare gerne vil glemme. Det starte kl. 6 i morges, hvor jeg vågnede med en vild hovedpine. Jeg står så op og går nede under, hvor vores lille hvalp sover.

Først vil jeg lige undskylde for billedet, men skal nok lige forklare det. Da jeg kommer ned til Scober (hunden) opdager jeg, at han har spist alle de kastanjedyr, min datter har lavet i går. Jeg tager det helt rolig og tænker jeg hellere li må google, om de nu er giftige for hunde. Jeg får google det, og så går jeg i lidt (MEGET) panik. Fuck tænker jeg bare, de er meget giftige for hunde, og specielt for hvalpe. Scober er næsten 6 mdr. nu, så jeg løber bare op og vækker formanden, og får hurtig forklaret ham det hele. Formanden ringer til dyrlægen. Vi har heldigvis verdens bedste dyrlæge, og de siger vi skal komme med det samme. Vi springer i noget tøj og suser af sted.

Scober bliver rigtig dårlig i bilen, han plejer at elske at køre bil, men med alle de giftige kastanjer i maven, kaster han op. Han sidder på bagsædet og brækket ryger ud over alt. Det lugter heldigvis ikke, det er bare vand og kastanjer i en milion stykker. Nå men vi når til dyrlægen, og Lars (dyrlægen) giver Scober et stik, med noget som får ham til at kaste op. Han bliver vild dårlig efter stikket, og kaster helt vildt op, med det er selvfølgelig også meningen. Vi får så noget der hedder aktiv kul med hjem, som han skal have med noget dåsemad. Aktiv kul er sådan en sort tyk masse, som suger giften til sig, og lader det derefter, komme med ud naturligt. Det er derfor hans hømhøm er halv sort.

Han har det heldigves godt igen, men er meget træt. Så husk at kastanjer, er rigtig giftige og farlige for jeres hunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.