Dagen derpå

Hold nu op man er helt færdig, efter en weekend med Ghostcam. Kan da godt mærke, at jeg ikke er helt ung mere 😉 . Jeg skal lige bruge lidt flere dage, til at lade op i, så tager nogle stille og rolige dage.

Tror også at denne gang Ghostcam, var ekstra hård, fordi vi havde så mange tekniske problemer, men vi fik da de fleste løst. Men det tager altså bare på ens energi, og så det med, at man kommer sent i seng, fordi det jo er så spændende at se med, og så skal man tidlig op igen, fordi datteren står tidlig op. Så kan det altså godt mærkes, at man ikke er 20 år mere. Men det er nu så hyggeligt, når vi holder Ghostcam, så skal nok overleve det 😉 . I morgen er det Halloween 😀 .

Min storebror har også fødselsdag i morgen. Det lidt sjovt med mine brødre og mig, hvis uge dagene ligger “rigtigt”, har vi faktisk fødselsdag inde for samme uge. Min storebror er 2 år ældre end mig, og har som sagt, fødselsdag i morgen på Halloween (snyd 😉 ) Min lillebror er 2 år yngre end mig og har fødselsdag den samme dag som mig, nemlig det 4 november. Vi er en slags tvillinger, jeg blev bare født 2 år før ham 😉 . Det er ret godt “planlagt” af vores forældre. Så det har altid været nemt, for vores familie at huske vores fødselsdag. I år har vi så, fødselsdag inde for samme uge.

Jeg elsker at handle ind dagen inden Halloween, for så er alting så billigt. Malle (min datter) og jeg var lige i netto, og se lige hvor billigt det hele er. Er ret vild med de her skåle, synes de er så (u)hyggelige, og så er de så billige 🙂 . Så nu er vi helt klar til at holde Halloween i morgen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.