Happy Halloween

Happy Halloween alle sammen. Ja så blev det endelig Halloween. Det er desværre ikke en højtid, vi går ret meget op i, her i danmark, gid vi gjorde. Det er så (u)hyggeligt.

Men vi holder altså Halloween her hjemme, med (u)hyggelig aftensmad, og en gyser senere, selvfølgelig med en masse (u)hygge 😉 . Malle pigen (min datter) og jeg, har pyntet bordet (u)hyggeligt, og vi skal snart til at kreere, et (u)hyggeligt aftensmåltid 😉 .

Man siger jo, at på Halloween aften, der har de døde større chance for, at kommunikere med os levende. Så måske formanden og jeg, skal prøve at snakke lidt, med det vi nu har i vores hus. Det kunne da være spændende, hvis de døde virkelig har nemmere ved at kommen igennem. Må i alle have en rigtig (u)hyggelig Halloween 😀 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.