Storytime! Hjemsøgt lejlighed del 1

Jeg vil engang i mellem lave en storytime, hvor jeg fortæller om nogen, af de mange mærkelige oplevelser, jeg har haft med det paranormale. Da der skete rigtig mange ting, i den lejlighed, fortæller jeg det over flere indlæg. Ellers bliver dette indlæg ALT for langt 😉 .

Denne her storytime handler om, da jeg var ca. 13-14 år gammel. Min mor, søskende og jeg var lige flyttet ind, i en ny lejlighed. Det var min mors venindes, gamle lejlighed. Jeg kan ikke helt huske, hvor langt tid vi havde boet der, før der begyndte at ske mærkelige ting. Mig og min storebror, havde værelse sammen. Det hele starte en nat, kl. var ca. 02.00. Jeg kan huske det var vildt varmt, og jeg står op, for at åbne vores vindue helt, og i det samme sker der noget meget mærkeligt.

For lige da vinduet gik op, føldes det som om, jeg lukkede en ind, noget koldt (svært at beskrive) jeg skyndte mig derfor under dynen igen. Der gik ikke mere end 2 min. så begyndte det, at banke på alle døre i hele lejligheden. Først var det sådan en stille banken, men efter lidt tid, blev bankende hårde og hårde. Jeg lå helt stiv af skræk i min seng, med hovedet under dynen. Jeg turde ikke kigge ud, det føldes som om det stod på i flere timer, men der var nok kun gået en 5-10 min. Jeg tog mod til mig, og hoppede ud af sengen og smækkede vinduet i igen. Pludselig og meget mærkeligt, blev der igen bom stille i hele lejligheden. Min mor er vågnet af alt larmen, hun kommer ind og spørg, hvad jeg dog har gang i. Nu er min mor sådan en, der også tror på mere mellem himmel og jord, så da jeg fortalte hende, hvad jeg havde oplevet, sagde hun heldigvis, at hun havde hørt helt det samme. Ret skræmmende, og efter den nat, havde vi ikke fred i lejligheden. Både mine søskende, mor og jeg, oplevede mærkelige ting gennem de 3 år, vi boede der.

Jeg husker også en anden gang, min lillebror havde et lille værelse, ved siden af min og vores storebrors. Min lillebror havde meget med, at se fjernsyn, til langt ud på natten, selvom han skulle tidlig op og i skole. Det er midt om natten, og min mor vågner, af nogle høje lyde, (lyden af noget, der gnister) hun går ud på gangen, og ser et stærkt lys, komme inde fra min lillebrors værelse. Min storebror vågner også af lyden, og står også op, for at se hvad det er, han ser også det mystiske lys. Min mor tror med det samme, at min lillebror ser fjernsyn igen, og flår døren op, og skal lige til at råbe, at nu skal han altså sove, MEN værelset er helt mørkt, og min lillebror ligger og sover tungt. Efter noget tid kontakter min mor sin veninde, og spørg om hun også havde nogle mærkelige oplevelser, da hun boede i lejligheden, men hun havde ikke oplevet noget som helst. Så om det “bare” var os, der var blevet helt skøre, ved jeg ikke. Men mærkeligt var det. Forsættelse føgler 🙂 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.