Spøgelser i vores hjem

Jeg tror der er mange, der har ventet på det her indlæg, og her kommer det 😀 . Der sker mange mærkelige ting, i vores hjem. Det er faktisk os alle sammen, der oplever ting her hjemme, selv hunden.

Jeg er normalt slet ikke bange for spøgelser, når vi er på hunt. Men når der sker noget i mit eget hjem, kan jeg godt blive lidt af en kylling. Men det er også noget helt andet i ens eget hjem. Når man er på hunt, beder jeg jo selv om at spøgelserne skal vise sig, på den ene eller anden måde, så der er man mere forberedt på, at der måske sker noget. Det er man bare ikke, når det kommer til ens eget hjem. Vores hus er bygget i ca. 1931. Så det ikke et vildt gammelt hus. Fra vores have, kan man se over til byens kirke, så den er ret tæt på.

Så måske er det derfor, der sker så mange mærkelige ting her. Vi høre tit lyden, af noget tungt der falder. Men vi kan ikke finde ud af, hvor lyden kommer fra. Vi ser både sorte og hvide skygger i vores køkken, og i vores gårdsplads. Vi har en sensor på vores udendørslampe, og den tænder tit helt af sig selv, ” bare rolig” vi har testet det, og der er ikke nogen fejl på den, eller andet der kan få den til at tænde, dermed ikke sagt, at der ikke kan være en logisk forklaring på det. Både formanden og jeg, har flere gange set, ting blive flyttet rundt på, eller ting der vælter, uden grund. Jeg høre tit nogen snakke. Jeg har flere gange troet, at der var nogen, “rigtige levende mennesker” i vores hjem. Men når jeg går efter lyden, er der ikke nogen, og der bliver helt stille. Jeg har nogen gange oplevet, når jeg er HELT alene hjemme, at der er en der kalder mit navn, eller det lyder i hvert fald sådan. Vi hører tit lyden af en dør, der bliver åbnet eller lukket. Der sker faktisk så meget her hjemme, at formanden overvejer at sende Ghostcam, her hjemmefra 😉 . Vi har sådan en mærkelig stjerne, der er muret ind for enden, af vores hus, jeg har ikke rigtig kunne finde dens betydning.

Det kunne godt ligne en davidsstjerne, eller måske, det er en satanistisk stjerne, så hvis der er nogen, der kan fortælle mig, hvad den betyder, ville jeg blive glad. Formanden har tjekket, hvem der har boet her i gamle dage, og der hvor vi i dag har fyr rum, har der både været en skomager og en cykelsmed. Så måske det er nogen af dem, vi har besøg af 😀 .

Mens jeg sidder her og skriver, det her indlæg, kan jeg faktisk høre nogen gå, oppe på vores gang, oven på. Jeg er helt alene hjemme og Scober ligger her, ved mig og sover, det er også tit noget vi hør, vi tror tit, det er min datter, der leger, i stedet for at sove, men når jeg går op og kigger, ligger hun og sover tungt. Vores gæster oplever faktisk også tit noget, når de er her eller overnatter. Så et eller andet må der jo være, når det ikke kun er os, der oplever det. 😉

 

3 thoughts on “Spøgelser i vores hjem

  1. Det er Davidsstjernen. Davidsstjernen var aldrig noget unikt jødisk symbol; [2] I 1800-tallet vandt den udbredelse i Østeuropa som symbol for jøder. En stærkt motiverende faktor var det at den skulle have en position tilsvarende de kristnes kors. [3] Den tidligste jødiske benyttelse af symbolet skete under påvirkning fra middelalderens arabiske litteratur af kabbalister til brug i beskyttende amuletter kaldet segulot. Her kaldtes davidsstjernen Salomons segl efter Bibelens kong Salomon. [4][5] Davidsstjernen blev også benyttet som dekorativt motiv i kristne kirker mange århundreder før den første gang blev benyttet i en synagoge. [6]

    I den arabiske tradition kaldes davidsstjernen “Davids skjold”, tilsvarende betydningen af dens hebraiske navn, Magen David. [7]

    Nazisterne krævede i nogle lande, at jøderne skulle gå med en gul davidsstjerne på deres tøj (“jødestjerne”). Dette blev dog aldrig gennemført overfor danske, norske eller finske jøder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.