Storytime! Hjemsøgt lejlighed del 2

Ja endnu en story time, om den hjemsøgte lejlighed. Du kan læse del 1 her.

Som jeg fortalte i del 1, så skete der rigtig mange mærkelige ting, i den lejlighed, vi boede i. En af de ting jeg husker rigtig godt, var en dag jeg kom hjem fra arbejde. Arbejede som malkepige på en gård, så når jeg kom hjem, gik jeg i bad med det samme. Jeg var alene hjemme, og vidste at der ville gå et par timer, før nogen kom hjem. Jeg lukkede hunden ud i haven og gik ud for at finde rent tøj og håndklæde. Jeg når ikke engang ud i gangen, så begynder lyset ude på vores lille toilet, at slukke og tænde. Jeg kunne høre kontakten klikke, som om en stod og trykkede på den. Jeg blev bange og ringede til min mor, og fortalte at lyset, blev ved med at slukke og tænde. Hun sagde at jeg skulle tage det stille og roligt, for det var nok bare en løs forbindelse. Hun bad mig lukke hunden ind igen, så jeg var mere tryk. Der ville gå en time til to, før hun var hjemme. Jeg lade på, og lukkede hunden ind igen, lyset slukker helt og bliver ikke tændt igen heldigvis, men meget mærkeligt. Hunden var normal stille og rolig, men da han kom ind igen, begyndte han at gø, af et eller andet ude i gangen. Jeg bliver endnu mere bange, for hvis hunden gøer af noget, jeg ikke kan se, så må der jo være et eller anden. Han stopper med at gø, efter lidt tid. Jeg sætter mig på gulvet inde i stuen, sådan jeg kan se om lyset, skulle tænde igen. Alt virker igen, til at være helt normalt i lejligheden, så jeg tager mit tøj og går ned på badeværelset, og gør mig klar til at hoppe i bad. Jeg reder mit hår inden jeg går i bad, og mens jeg kigger i spejlet, for jeg en mærkelig følelse af, at en kigger på mig. Badeværelset er ikke særligt stort, og der er kun et lille vindue, som man ikke kan se udefra, p.g.a buske og træer. Så ingen kan kigge ind. Jeg åbner døren ud til gangen og råber om der er nogen, men jeg får intet svar. Altså jeg er stadig helt alene hjemme. Meget bange låser jeg døren, tænder for vandet, og trækker badeforhænget for. Det varme vand, for mig til at slappe lidt mere af, efter noget tid. Men jeg har stadig følelsen af, at nogen holder øje med mig.

 

Meget pludselig bliver badeforhænget trukket til side, og jeg giver et skrig fra mig. Jeg tager mit håndklæde og løber ind i stuen, ind til min hund. Jeg er så bange, og ringer igen grædende til min mor, og siger hun skal komme hjem NU. Der går en 10-20 min ca. før hun er hjemme. Da hun kommer hjem, går vi sammen, ned på badeværelset. Vandet løber stadig, og man kan se at badeforhænget, er blevet trukket til side. Det var en meget skræmmende oplevelse, for hvordan kan et badeforhæng, blive trukket til side, af sig selv. Der gik lang til før jeg igen turer være alene på det badeværelse, havde for det meste, min hund med der ud. Min mor talte efterfølgende med viceværten, om lyset på det lille toilet. Viceværten tjekkede det, og der var intet galt med det. Så hvad der fik det til, at slukke og tænde ved jeg ikke, men uhyggeligt var det.

2 thoughts on “Storytime! Hjemsøgt lejlighed del 2

  1. Lyder godt nok som et spændene sted at bo?
    Selv om at det ikke altid må være sjovt at kunne se/ opleve det i oplever

    1. Nu det mange år siden, men ja det var et rigtigt spændende sted. Men det synes jeg, godt nok ikke den gang. Jeg var også kun 13-14 år 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.