Jul allerede?

Så det jul igen! Nej det er det altså ikke helt. Det er det samme hvert år, jeg synes, det er alt for tidligt 🙁 .

Jeg sidder og tænker det samme, hvert evig eneste år, hvorfor skal butikker, tv og radio begynde med jul så tidligt. Jeg synes de er startet, ekstra tidligt i år. Altså Halloween var jo ikke engang over, før de begyndte med jul. Hele denne november måned, har de sendt jule film i fjernsynet. Jule film høre kun til, i december måned, hvis du altså spørg mig. Jeg elsker julen, og alt hvad der høre til 🙂 . Men jeg køre sku træt i det, når de allerede begynder i slutningen af oktober 🙁 . Jeg sad og hørte radio i går, og de er allerede begyndte med nytårs aften. STOP NU, vi er ikke engang i december endnu. Jeg forstår godt de mennesker, der bliver stresset, for man føler man har så travlt, når man høre de allerede snakker om nytår. Jeg synes det synd, de begynder så tidligt med alt, man når jo ikke at nyde det, før de så er videre, til det næste. Vi pynter heller ikke op her hjemme, før vi er så tæt på december som muligt, for vi netop ikke køre træt i det. Jeg har faktisk næsten ikke set fjernsyn eller hørt radio i denne måned, for at undgå alt det jul, for jeg kommer bare i julestemning alt for tidligt, og så er jeg træt af det, når vi når til december. Det fint de begynder i slutningen af november, men heller ikke før. Så kan man lige holde til det. Jeg har de sidste par dage, fået gjort hele huset rent, fra kælder til kvist. Så vi er klar til at pynte op, en gang i næste uge, og ikke et sekund før 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.