Så kom Kalle endelig hjem

Så kom Kalle hjem 🙂 . Det er så rart han langt om længe, er kommet hjem. Det har vi glædet os til, lige siden Kalles bror rejste fra os juleaften sidste år.

Hele familien var ude og hente Kalle i går, ved en lille hyggelig gårdbutik, tæt på hvor vi bor. Hvis du sidder tænker, hvem er Kalle, ham har vi da aldrig hørt om, og hvad laver han, i en lille gårdbutik. Så kan jeg fortælle at Kalle, er en kalkun som vi skal have, at spise jule aften 😉 . Min familie har siden jeg var lille, fået kalkun juleaften, så den tradition holder vi fast i.

Vi får vores kalkun fra Tvis gårdbutik, og de er så lækre. Deres gårdbutik ligger ved Holstebro, men de køre rundt til forskellige byer, så man kan afhente ens, jule fugl i en by tæt på en. I år holder vi jul alene, det gør vi hvert 2 år. Så næste år, kommer min mor og søster, og holder jul ved os. Når det bare er os selv i år, så vejer Kalle kun 5,5 kg. Når vi er flere, plejer den at veje ca. en 7-8 kg. Så der er mad nok til flere dage.

Det godt vi har sådan en kæmpe fryser, for Kalle fylder godt. Jeg var lige ved at gå i panik, da jeg lige skulle finde vores hemmelige familie opskrift, på jule kalkun. Men kunne jeg finde den, næ nej, kiggede over alt. Fuck hvad gør jeg, uden den opskrift kan jeg ikke lave kalkun. Man ringer selvfølgelig til mor. Forklare at jeg ikke kan finde opskriften, og om hun vil lave en kopi, til jeg kommer næste gang. Men tror i så ikke også, at min mors opskrift er væk. Fuck fuck nu kan hverken min mor, eller jeg lave jule kalkun i år. Ingen opskrift, ingen jul 🙁 . Vi snakker af og aftaler at vi ringer til hinanden, med det samme vi finder den opskrift. Jeg kigger alle mine kogebøger og opskrifter igennem, med der er den ikke. Jeg er lige ved at give op, men så kommer jeg i tanke om, at jeg jo til jul sidste år, gemte den et hemmelig sted, så kun jeg kunne finde den igen. Men har åbenbart været så god, til at gemme den, så jeg ikke engang selv, kunne finde den 😀 . Ringer glad til min mor og fortæller, at jeg har den hennelige opskrift, og jeg laver en sikkerheds kopi af den. Så jeg kan finde den igen til næste år 🙂 Så bliver det da også juleaften i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.