Frisk frost

Jeg elsker frost vejr, det er så utroligt kønt. Så da Mascha var sendt i skole, gik Scober og jeg en lang tur i det smukke vejr.


Det er – 1 udenfor, det er faktisk ikke vildt koldt, det er bare så dejlig frisk. Scober er blevet rigtig stor nu, han bliver 7 måneder til december. Men selvom han er så stor nu, må han stadig ikke gå ret langt. Så vi tager nogle små ture. Det er så sjovt at se, når han går i det hvide frosne græs, han ved jo ikke helt hvad det er endnu, og så er det koldt 😀 . Men han elsker det. Så jeg glæder mig helt vildt til vi får sne 🙂 .

Den lyserøde himmel siger mig, at der måske er sne på vej. Det håber jeg i hvert fald, men vi kan godt vente til den 1 december, så kommer man nemlig, i ekstra julestemning 😀 .

Resten af dagen står på oprydning og rengøring, og så skal jeg ellers til at kigge på julegaver. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal give formanden, så det hvis bare med at komme i gang, med at kigge nettet tyndt, for hvad man kan give, manden der har alt, og det han ikke har, laver han selv. Han bliver heldigvis glad for alt, man giver ham, men man vil jo også gerne give gaver, han kan bruge til noget. Så hvis i ved, hvad man kan give formanden der har alt, så sig endelig til 😉 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.