Nu det snart juleaften

Ja nu der ikke længe til. Juleaften er lige rundt om hjørnet, og jeg har heldigvis alt klar.

 

Jeg har de sidste par dage, lagt med hold i ryggen 🙁 . Så fedt lige inde jul, så har bare gjort alt for, det skal gå over, så jeg er helt klar juleaften. Jeg mangler heldigvis ikke ret meget mere. Malle og jeg tager i skoven i dag, efter et juletræ, og så skal jeg bare lige, have det sidste til julemaden, og så kan juleaften bare komme 🙂 . Jeg fandt efter lang tid, den helt perfekte julegave til formanden. Kan selvfølgelig ikke fortælle, hvad det er endnu, for ved han læser med her på bloggen. Men jeg ved han bliver rigtig, rigtig glad.

Jeg glæder mig også til at se, hvad formanden har fundet på til mig. Vi var i Ringkøbing i lørdags, og der blev jeg og Scober sat af et sted. Jeg aner ikke hvor jeg præcis var, ud over det var i Ringkøbing. Vi gik en lang tur, mens formanden og malle, hentede min julegave. Det tog ikke lang tid for dem, før de var tilbage igen, så er ret spændt på, hvad det mon er 😉 . Som sagt, så skal vi holde jul selv i år, min mor og søster skal holde jul, med min bror og hans svigerfamilie. Min bror elsker virkelig at pakke gaver ind, og jeg glæder mig så meget til, vores lillesøster får sin julegave i år. Min bror har sådan nogle sjove måder, at pakke gaver ind på. Sidste år til vores søsters fødselsdag, fik hun en kæmpe is klump, hvor han havde froset 400, 1 kroner ind i. Hun stod over en halv time i brusenichen, for at få dem ud 🙂 . I år til jul har han, pakket hendes gave ind sådan her.

Det skulle ikke undre mig, om den ikke os, bliver froset ind i en kæmpe is klump 😀 .  Den bliver i hvert fald ikke let, at pakke ud. Men jeg ved til genglæd, at min søster bliver så glad, for det der er inde i 😉 . Så det er nok hele kampen vær 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.