Glædelig jul

Så er det lige om lidt, det er juleaften, ja det er faktisk i morgen. Den her måned, er gået så vildt hurtigt, det er slet ikke til at forstå.

Vi er helt klar her hjemme. Kalle er taget op af fryseren, så han er klar til i morgen. Jeg skal til at lave ris a la mande, lige om lidt, så kan det stå og blive rigtigt godt til i morgen. Vi er bare os selv i morgen, så vi tager det bare stille og roligt, ingen stress her. Formanden og jeg skal bare hygge i køkkenet, og gøre julemiddagen klar. Mascha spurgte mig, om vi ikke godt kunne lave lidt om, på det hele i morgen. Hun ville gerne have, at vi danser om juletræet først og så får vi gaverne, og så kunne vi bare spise til sidst. Så skulle hun nemlig ikke vente, så lang tid på alle gaverne 😀 . Jeg skal nok lave et, indlæg om vores juleaften, ellers kan i følge mig på instagram, karinabendiksen.dk. Der skal jeg nok ligge nogle billeder op, i løbet at i morgen. Jeg vil ønske alle mine læsere, en rigtig dejlig dag i morgen, og en rigtig glædelig juleaften. Glædelig jul alle sammen 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.