Grupper der kopier os

Lige siden jeg var helt lille, har jeg hadet, virkelig hadet, når nogen skulle efterligne mig. De ting jeg sagde eller gjorde, eller bare havde det samme tøj som mig. Jeg hader når folk skal efterligne.

Efter jeg er blevet voksen, er det blevet meget bedre, hvis i spørg mig 😉 . Men jeg kan stadig blive virkelig irriteret over folk, der ikke kan finde ud af, at lave deres eget og så vælger at efterligne, eller i hvert fald prøver på at efterligne en. Her tænker jeg specielt på andre ghosthunting grupper, og helt specielt de grupper der sviner Ghosthunting.dk til, hvor end de kommer. Hvis de virkelig hader os så meget, hvorfor så efterligne alt vi gør?? Det er mig en gåde. JA jeg ved godt de bare er misundelige, og de grupper godt er klar over, at vi er de bedste 😉 , ellers ville de vel ikke efterligne. Men så find da jeres egen måde, at gøre tingene på, i stedet for at kopier Ghosthunting.dk 100 %. I kommer jo aldrig frem i verden, ved at efterligne, en anden gruppe. Find nu bare jeres egen vej, i stedet for at gå lige bag Ghosthunting.dk og gøre det samme som os, i håbet om at blive kendt spøgelsesjæger. Man skal arbejde hårdt, for at nå så langt som vi er, og det gør man ikke ved at kopier andre. Jeg siger ikke at fordi man ser op til Ghosthunting.dk, at man så ikke må gøre som vi gør, men at gå og svine Ghosthunting.dk til på alle måder, og nedgøre den måde vi undersøger på, og så prøve at efterligne os bagefter, det er sku da for dumt. Man kan sagtens få inspiration fra andre, uden man behøver at kopier dem 200 %.

Vi havde en lidt “sjov” episode, for noget tid siden. En af vores gamle gruppe medlemmer, faktisk en som har været med til at starte Ghosthunting.dk op. Personen er rigtig gode venner, med formand Thomas den dag idag. Han ringer for at fortælle, at han har været på arbejde, hvor der er startet en ny mand. Han fortæller så at ham den nye mand, har siddet og fortalt at den spøgelses gruppe den nye mand er med i er den bedste i verden o.s.v. Der går så ikke lang tid før den nye mand, begynder at snakke om Ghosthunting.dk. (det skal lige siges at den nye mand, ikke ved at ham her, kender Ghosthunting.dk rigtig godt og er gode venner med Thomas) Den nye mand sviner både Thomas, og Ghosthunting.dk til på det groveste og fortæller en masse løgne. Den nye mand snakker om Thomas, og Ghosthunting.dk som om han kender os super godt. Det gør han så ikke, kun det han har set på tv. Det ender så med at Thomas ven rejser sig op, og siger inden han går. Du skal lige vide, at Thomas er min rigtig gode ven og jeg har været med til at starte Ghosthunting.dk op, og jeg ved at alt det du lige har fortalt er løgn. Hold da op ham den nye mand, fik røde øre, og blev rigtig flov. Faktisk så sagde den nye mand op samme dag, og kom ikke mere. Hvorfor mon?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.