Årets første hunt

Ja så var vi på vores første hunt i 2018. Det var super fedt, og rigtig hyggeligt.

Vi var ved en privat familie, der havde nogle oplevelser i deres hjem, som de ikke kunne forklare. Da det er hos en privat familie, kan jeg desværre ikke fortælle om stedet, men der vil blive lagt en sag ud om stedet, på vores hjemmeside ghosthunting.dk, når vi har gennemgået materialet. Nu er vi sådan rigtig, 100 % igang igen, og det er så fedt. Som jeg har sagt før, så er det som medicin for mig, at være på hunt. Man får fornyet energi 🙂 . Vi har en masse nyt, som vi de næste par hunts, vil teste. Jeg må desværre ikke røbe noget endnu, men men bare rolig, det kommer 😉 og det er så fedt. Jeg kan faktisk røbe så meget, at vi fremover vil have Tanja (vores Ghostcamper) med, på hunt. Så hvis i ser vores Ghostcamper, komme kørende og du tænker, Hmm der er da ikke ghostcam, så det bare fordi, vi nu også bruger “Tanja” på vores hunts. Vi har en masse nyt der skal testes, og prøves af. Det bliver bare så fedt. Så husk at holde øje med Ghosthunting.dks facebook, og selvfølgelig min blog 😉 .

Jeg er i gang med, at lytte lyd materialet igennem, fra vores hunt, og det er altid spændende hvad vi har fanget, og om vi har fanget noget. Jeg lytter for det meste alt vores lyd igennem, det er jeg nemlig 100 meter mester i 😀 . Der er en del timer der skal ses og lyttes igennem 🙂 , det er så spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.